søndag den 1. juli 2007

Britisk politi frarøver muslim 72 jomfruer

Braveheart er gået på pension, til gengæld står nye "skotter"parat til at tage over i den skotske frihedskamp, der som bekendt føres mod det britiske imperium.
Lørdag forsøgte en noget ophidset ung mand at blive martyr for Allah (ham den yderst tolerante gud for alle muslimer). Metoden var noget alternativ, da muslimen i en brændende bil forsøgte at torpedere en terminal i Glasgow lufthavn i en brændende bil. Forsøget mislykkedes tilsyneladende, eftersom muslimen hoppede ud af bilen, hældte benzin over sig selv og i yderst antændt tilstand råbte "Allah, Allah", mens han tæskede løs på en betjent, der forsøgte at slukke ham.

Se link til usædvanlig aktion begået af jomfrutørstende muslim:
http://www.dr.dk/NETTV/Update/2007/07/01/20070701171119.htm

Det er diskutabelt og måske endda yderst kontroversielt, at den nævennyttige betjent sådan uden videre tillod sig at slukke en religiøs person, der tilsyneladende i desperation over et håbløst sexliv, havde antændt sig selv for at komme op til sin tolerante og generøse gud, der skulle stå parat med ikke færre end 72 jomfruer.
FN burde gribe ind: http://www.unhchr.ch/html/menu2/6/cerd.htm

Det britiske folk ønskes et stort tillykke med deres officielle omfavnelse af den multikulturelle kultur og fri indvandringspolitik. De savner tilsyneladende ikke spænding over på øerne!

- pv

Ingen kommentarer: