tirsdag den 10. juli 2007

Islamisk provokation og UKs undergang


Salman Rushdie, der var så fornuftig at gøre verden opmærksom på, at også den meget hellige koran har været udsat for redigeringer, udeladelser, udvælgelser og andre traditionelle fif, når et bogværk skal udgives, skal adles.

Briterne, der som stor set resten af verden mener, at man kan tillade en massiv indvandring af muslimer og samtidig undgå opløsning af eget samfund, fortsætter deres skizofrene håndtering af problemerne med islam.
Bombemænd er ikke muslimer, men vildledte galninge. Briternes kriminalstatistikker er givetvis både etnisk og politisk korrekte, og den menige brites frustrationer stadig stigende.

Ruhsdie tør om nogen tale Mekka imod og kan samtidig skrive, derfor adles han nu. Det ønsker al Qaeda og ros ikke at tillade og tyer derfor til de sædvanlige metoder: trusler om voldsom og vilkårlig vold, udgydelse af had og opfordring til omvæltning af demokratiske regimer ovs. osv.

Citater kommer her:
- Jeg siger til (den britiske dronning, red.) Elizabeth og (den tidligere britiske premierminister Tony, red.) Blair, at jeres budskab har nået os, og vi er i færd med at forberede et præcist svar, sagde Zawahiri i en lydoptagelse, der tirsdag blev lagt på internettet på en hjemmeside, der ofte bruges af militante islamister.
/ritzau/AFP


Briterne vil til næste valg givetvis få en borgerlig regering, der heller ikke tør tale indvandring og islam. Nedtællingen er begyndt til Europas desintegration og det gamle imperium vil som altid gå forrest. Om få årtier vil stort set hele den islamiske verden kunne vandre til UK via (tvangs)ægteskaber, fordi kun Danmark har turde tage opgøret (indtil videre og så længe det varer) med kædeindvandringens fortabelse.
Briterne har givetvis ikke tid til at få mange børn i takt med at de skal betale underhold til de millioner af indvandrere fra den den muslimske verden, der strømmer og i stadig stigende grad vil strømme til UK.

Al Qaeda er dybest set nogle fjolser, havde de blot ladet masseindvandringen fortsætte i det skjulte så havde de endnu hurtigere kunne danne befolkningsflertal i alle europæiske lande. Men det vil ske, fordi vi har mistet selvrespekten i den vestlige verden og tror, at krig kun kan føres med krudt og kugler. Det behøver muslimerne ikke. De vender vores egen humanisme mod os, lader vores venstrefløj om at gøre det beskidte politiske arbejde mht. nedbrydning af vores kultur og forsvarsværker og så må den muslimske kvinde levere ungerne. Fremtiden er sikret, for Islams udbredelse. Amen!

- pv

Ingen kommentarer: