onsdag den 4. juli 2007

De onde lo og de gode græd...


I økonomi taler man om, at renten er prisen på penge. I den kriminelle underverden kunne man passende tale om, at straf for kriminalitet, er prisen på kriminalitet - dvs. straffrihed som foreslået af det danske advokatråd i en nylig rapport gør det gratis at være forbryder. Lav straf giver altså alt andet lige størrre incitament til at stjæle, røve og voldtage - og omvendt giver høj straf grund til at tænke to gange før en røver går i aktion.
Urmageren Michael Woolhead fra Kompagnistræde er i dag en knækket mand, det så vi alle for nyligt på skærmen efter , at han blev dømt for st forsvare sig mod røveri nummer 7-8 stykker.
Røverne fik en kort symbolsk straf på et par år og er snart hjemme i Serbien eller Sverige igen (derfra gik deres røvertogt og der kan de vel sagtens få asyl nu).
Samfundet skal givetvis forsørge en psyksik knækket urmager, nu tidligere hofleverandør, og en fashionabel butik er lukket.
Vores samfund er blevet fattigere og tyve, røvere og mordere rundt omkring i verden ved nu, at selvforsvar i Danmark straffes, at voldelige røverier giver nærmest symbolske straffe og, at det danske samfund hytter forbryderen før sine egne statsborgere.

En kultur med selvrespekt ville have hængt medaljer om halsen på en mand, der skød en indtrængende voldsforbryder, vi sætter ham i fængsel!

68' revolutionen længe leve!

- PV

Ingen kommentarer: