søndag den 8. juli 2007

Ud at køre med de skøre - taxavoldtægter

- Har du husket at give vores datter penge med til en taxa? Det kunne være replikken i de fleste teenagepigers hjem i Danmark en almindelig lørdag aften.
Desværre valgte nogle højtbegavede politikere for nogle årtier siden at importere hundredetusinder af muslimer for at give vores sagsbehandlere, pædagoger, politifolk og fængselsbetjente fast arbejde på ubestemt tid.
Lavtlønsbranche efter lavtlønsbranche bliver invaderet af intolerante mandschauvenister, der mener, at en kvinde uden burka er en invitation til sex.

Jo, forfatteren til denne artikel er klar over, at ikke alle muslimske mænd er sexistiske monstre og voldtægtsforbrydere. Men overrepræsentationen i statistikkerne er kvalmende og den manglende erkendelse af, at Islam gør mennesker gale og deraf logiske afvisning af denne forrykte ideologi gør, at man som muslim må tage sin del af ansvaret for sine medtroendes alt for ofte voldelige og aparte adfærd.

Nåh, men til alle jer, der har teenagedøtre, der går i byen: spar pengene til en taxa og hent dem selv, det er nu for farligt at benytte sig af den nærmeste voldtægtscentral - øh undskyld taxacentral!

Taxavoldtægt i Roskilde: http://ekstrabladet.dk/112/article316780.ece

Taxavoldtægt på Fyn: http://ekstrabladet.dk/112/article316564.ece

- pv

Ingen kommentarer: