tirsdag den 17. juli 2007

Dansk forældre sender piger på voldtægtsferie

Man må nogle gange undre sig over om den danske velfærdsstat, der som bekendt tager sig af dansken fra vugge til grav, fuldstændig berøver voksne mennesker deres evne til at tænke klart og nøgternt.
Det er farligt at være en ung kvinde i fuldt flor, der af sind udstråler barnlig naivitet og af ydre, i mange voksne mænds lystne øjne, en stærk erotisk udstråling.

Det er mig en gåde, at danske forældre sender dybt umodne unge piger alene til Sunny Beach, helt uden at skænke det en tanke, at bulgarske mænd, britiske hooligantyper, tyrkiske indvandrere, russiske mafiosotyper etc. ser et channce for en gratis gang jomfrusex, når deres unge døtre naivt spankulerer rundt på fremmed taerrirorium, helt uden at kende spillereglerne i de voksnes kyniske sexfikserede univers.

Jeg tænker naturligvis på følgende:
Fire dansker kvinder voldtaget i Bulgarien
København, tirsdag /ritzau/
Fire danske kvinder voldtaget i ferieparadiset Sunny Beach i Bulgarien, skriver Ekstra Bladet.

I løbet af blot 10 dage - fra den 4. - 13. juli - er fire unge danske kvinder, der var på ferie i Sunny Beach i Bulgarien, blevet voldtaget. Det skriver Ekstra Bladet.
De tre første voldtægtsofre er piger i 16-17 års alderen, som har anmeldt overfaldene til Europæiske Rejseforsikring.


I Danmark er den af overvejende muslimske mænd instigerede voldtægtsepedimi også i fuld gang. Heldigvis afsløres en forbryder af og til. Det er dog ufatteligt at alle nytilkomne til landet ikke blot registreres på DNA, så kunne politiet opklare 80 procent af de groveste forbrydelser ved en simpel søgning.

Voldtægtsforbryder afsløret i Brabrand, et Danmarks nye muslimske centre:

Tyveri fælder voldtægtsmand


En 18-årig mand blev i går anholdt , da hans dna-prøve i en tyverisag passede med gerningsmandens ved en to år gammel voldtægt

Læs mere: http://ekstrabladet.dk/112/article319286.ece

- pv

1 kommentar:

Anonym sagde ...

hi mate, this is the canadin pharmacy you asked me about: the link